Reinigingsmiddelen

24HRCA denkt met u mee

Door de samenwerking welke ons bedrijf heeft met: ABC-products kunnen wij op het gebied van reinigingsmiddelen voor horeca- en bedrijfskeukens putten uit een jarenlange ervaring. Voor elke keuken kunnen wij een compleet hygiëneplan op maat maken; geheel naar de eisen van de H.A.C.C.P.

 

Laat u verrassen door de ondersteuning die wij kunnen bieden. Bedenk dat 42% van uw schoonmaakkosten door uw vaatwasser gaan! Maar ook met onze dispensers op het gebied van allesreiniger, ontvetter en bijvoorbeeld desinfectant, kunt u behoorlijk gaan besparen omdat overdosering niet meer voorkomt.

Schoonmaak

24HRCA.com kan in elke keuken een passend schoonmaakplan aanbieden tegen scherpe prijzen.

Papier

24HRCA.com heeft een groot assortiment op papiergebied. Denk aan vele soorten toiletpapier en bijvoorbeeld poetspapier.

Vuilniszakken

Klikozakken. KOMO, 70×110, 90×110 het is maar een kleine greep uit het ruime assortiment.

Handschoenen

Zwart, blauw, rood, wit, nitrile of latex we kunnen het u allemaal leveren.

Door ons systeem van Voorraadbeheer op Locatie zal uw voorraad minimaal zijn en zullen wij u als 24HRCA.com volledig ontlasten van de eventuele bestellingen die moeten worden gedaan. In overleg met u creëren wij een voorraad op locatie en deze wordt door ons tijdig aangevuld.

 

ABC-products heeft alle receptuur zelf geschreven. De jarenlange ervaring heeft de diverse producten die aangeboden worden tot kwalitatief zeer hoogwaardige producten gemaakt die zich over het gehele segment kunnen meten met de grote topmerken. Echter, de prijzen zijn klein gebleven. Ook voldoen de meeste producten aan de eisen van de Greenkey!

Wij werken met slimme labels met een logisch productnummer. Zo herkent iedere gebruiker onmiddellijk de juiste producten en de daarvoor corresponderende dispensers. Maak vandaag nog een afspraak met onze vertegenwoordiger om u te laten informeren over onze topproducten!